pevelop-full

Finn og bruk ditt naturlige talent


En person som gjør det han eller hun naturlig er god til, er alltid fascinerende. Å gjøre det som faller en naturlig, føles lett, kanskje for lett. Derfor kan det være vanskelig å stole på at det er bra nok. I stedet strekker vi oss etter det som faller oss vanskelig og unaturlig. Da jobber vi hardt og føler oss flink. Noe vi raskt blir utslitt av, sier Cathrine. Man må tørre å stole på seg selv og gjøre ting man liker. Det er da det blir "VM-gull".


Hanne mener det krever stort mot å stole på eget potensial.

– Å bli kjent med sine egne iboende kvaliteter og egen prosess krever stor innsats. Og å tørre å stole på at det man finner er bra nok, krever mot. Det er i hver enkelt sitt særpreg det store potensialet og nøkkelen til suksess ligger.


Siden høsten 2014 har Riege og Wilhelmsen undervist sammen ved bachelorutdannelsen i skuespillerfag på Teaterhøgskolen. Sammen utvikler de nå faget med det foreløpige navnet «Hva hvis …?». Målet er å hjelpe studentene til å se, stole på og utvikle sine egne iboende ressurser.


Vi ønsker å hjelpe dem til å bli trygge og robuste i sin egen autensitet, slik at de kan velge sin egen vei. I tillegg ønsker vi å gi dem en forankring i at de er så mye mer enn bare én ting. Det er alltid godt å føle at man har flere ben å stå på, sier Hanne.


- Det er i alt det rare, sære, sprø, såre, fjollete og barnslige som vi sysler med når vi er for oss selv og som vi egentlige er litt flaue over at det virkelige gullet ligger. Det er der det er spennende å lete, supplerer Cathrine


Her kan du lese mer om faget de utvikler på Teaterhøgskolen:

http://www.aftenposten.no/kultur/Jeg-er-livredd-for-det-som-forventes-av-meg-8160631.html
Pevelop